¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Bu iki tanımı dikkatle oku.

Hacker: Herkes Hacker olmak ve hacker olarak tanınmak ister . çünkü , Hackerler İnternet Dünyasının Krallarıdır. Bilgili bir hacker Sistemlere sızarak istedigini alır , Bir Hacker ; Polis , Savcı , Yargıç ve aynı zamanda İnfaz Memurudur. Yani Bilgisini kullanarak bir kişiyi veya bir sistemin açıgını yakalar , Sorgular , cezayı keser ve infazı uygular..

Bu tavrını illegal içerik taşıyan sitelerde, ülke için bölücülük yapan yerlerde hatta devlete ait resmi kurumlarda yapar. Bir politikası vardır ve o amaç için kendince bir mücadele yolu seçmiştir. Delikanlılık vardır ruhunda ve gerçekten kiminle uğraşacaığın bilir istediğini de alır. çünkü asla bir lamer gibi hasta beyinli değildir.

Kendine bir amaç çizer. Bunlar gunumuzde genelde , İllegal hosuna gitmeyen siteleri hacklamak , sistem açıklarını tespit edip o sisteme sızarak sistemin güvenli olmadıgını belirtmek en buyuk zevkleri arasındadır. Hackerler Biraz da egoist olurlar. Kimileri her ne kadar Hackerler Tanınmaz , En iyi hacker kendini gizleyen hacker vb gibi laflar desede , bu laflar çoluk , çocuk laflarıdır. Bir hacker Sisteme girdiginde mutlaka kendini gizler , kendini tespit ettirecek şeylerden uzak durur. Fakat Hack Dünyasında ismini duyurmak mutlaka o da isteyecek ve tanınmak isteyecektir. Fakat Gerçek bir hacker bir iş yaptıgı zaman tam yapar , öz yapar .. Yaptıgı iş duyuldugu zaman , Sagır sultan bile duyar.. Zahten hiç bir hacker , Bir Sisteme girdiginde koca koca puntolarla kendi adını soyadını adresini yazarak , bırakacak hali yoktur. Yaptıgı sadece sistemde açık oldugunu göstermek ve kendisinin yaptıgını ispatlamak için kendi logosunu veya rumuzunu bırakmaktır.

Lamer: Lamer Hack öğrenmeye çalışan insanlara denir. Bir çok hack tekniklerini bilmedikleri için ve daha yeni öğrendikleri 2-3 teknikle her yeri hacklayacaklarını veya hacklamak zorunda olduklarını sandıkları için , arkadaş çevresinde gülünç duruma düşerler , Bu yuzden Lamer diye adlandırılırlar..

BİR HACKERİN BİLMESİ GEREKEN BİLGİLER VE DİLLER: Web tabanlı Html Java Php Asp Cgi MySql DB vb. Web tabanlı Programlama dillerini Web Design Flash Adobe Frontpage vb Web Design Programlarını Programlama Dilleri C++ Delphi C Visual Basic Duz Basic vb .. İşletim Sistemleri Windows Linux Ayrıca iyi bir hacker Exploit kullanmasını bilmeli ve Exploit yazacak dereceye gelmelidir.

Ancak lamer bunlardan hiçbirini bilmediği için gerçek hackerlerin onları oyalamak için sağa sola koydukları oyuncak yönlendirme kodları ile kişiliklerini ispat etmeye çalışırlar. Lamer kendine özgüveni olmayan, genellikle ruhsal sorunları olan kişilerdir.
Bir başka siteden aynı yönlendirme kodu ile yazılmış konuya birkaç alıntı yapayım. Okumak senin gibi hastabeyinli birine zevk verecektir. çünkü Lamerler onursuz oldukları için bu tür yazılar gururlarını incitmez:

  • nan olm git işine biraz açık hakkında bilgi alda gel :P
  • vay heckir arkadaşımız gelmiş...Hoşgeldim paylaşım için teşekkürler....zuhaahhahahahha
*Komiksin gerçekten + rep
  • Bayada uğraşmiş müzikli index fln helal
  • mal gördüm ama senin gibisini ilk defa görüyorum...
  • Allahım hic gülesim yoktu allah davul ede senı yuru denemeymıs hahaha
  • Anladığım kadarıyla lamerlik seviyeni deniyorsun.Sen zahmet etme ben sana seviyeni söyleyeyim hemen :0/10

Senin gibileri sövmek mi lazım, dövmek mi lazım yoksa gülmek mi lazım bilemiyorum ama en iyisi gülmek sanırım.Baktıkça bizi hatırla!!

  • Kendince espri yapmış galiba fazla üstüne gitmeyin sonunda ağlıyorlar....
  • kardeş eklentinin linki kırılmış.. mauhahaa la bi git işine salaq ... EZİK. !!

Bunlardan daha çok var ama ben sadece kolay ifade edilebilenleri aldım. Kolay ifade edilmeyenlerin neler olabileceği konusunda bir bilgin vardır sanırım :)
 

kelebek

-ütopik-
V.I.P
Acaba bu yönlendirmeyle bizim forumdan birilerinin geleceğini düşünüyor mu ne kadar ilginç insanlar var yaa
 

merakettim

Homo Sapiens Sapiens
Özel üye
Ferman bu sen misin?Aslında pek fena görünmüyorsun kardeş.Sadece biraz imaja ihtiyacın var.Bence bi diş yaptır ve saçları kısa kestirip geriye tara.Gözler fena değil.Kulaklar biraz sorun olacaktır lakin daha iyi işitmek için lduğunu söylersin.Hormonal bir düzensizlikten dolayı tükürük bezlerin fazla çalışıyor olmalı.Şekil bir de kıyafet ayarladık mı sana tamamdır adamım.Sana manita bile yaparız.


Şu anda bilgisayarımı çökerten ve trojen virüsünü bana gönderen şizofren arkadaşı bulursam çok kötü şeyler olur.
Edepsizliğim için özür dilerim.
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
yazilari okudum güzeldi ders verici bayagi ama resimi asagida görunce yaziyi okumaktan vazgectim
Ya Ferman kardesimiz ne kadar da YAKISIKLI imis hasta oldum ha :))
 
Top