:) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~bir yıl~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:)

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
buraya yerleşeli 1 yılım olmuş. forum kültürüm yoktu pek, burda geçirdiğim zaman içinde hiç bilmediğim öyle çok şeyi öğrendim ki.
bazen üzülüyorum hatta, keşke daha önce aranıza katılsaymışım diye. ama olsun, hiç keşfedememek gibi igrenç bir olasılık da var degil mi .
her neyse. çok uzatmayayım.


sayenizde...kendimi yalnız hissettiğim anlar bitti.
ev gibi sanki...hepimiz burada yaşıyoruz, kocaman, ihtişamlı bir CeReZFoRuM şatosu'ndayız.
hayatınızda bazı şeylere ciddi ciddi içinizden gelerek, ferahlayarak "İYİ Kİ..!!!!!" dersiniz ya. ben de bu şatoya yerleşip aranıza katılmam konusunda böyleyim.

eskiden olsa derdim ki: "bir site mi bana bu kadar hayat enerjisi aşılayacakmış? bu kadar güçlü duygular hissettirecekmiş?"

şimdi ise "olmasaydı ne yapardım..." bunu düşüncesi bile beni korkutuyor, çünkü dedim ya, ev gibi, gerçekten huzursuzluk olmayan bir ailenin ferdi gibiyim.

çok güzel yaaaaa çokk.. iyi ki varsınız ve iyi ki varız.
bir gün, yaşlılıktan titreyen ellerimle klavyeye dokunarak sizlere yazmak istiyorum. hepimiz o günleri görelim. hepinizi çok seviyorum...

(Umarım sizler de beni sevmişsinizdir:P)
 

buhurdan

Özel Üye
Özel üye
hayırlı uğurlu olsun :)
bu da 1. yıl hediyen :P :D
deli-bal.jpg
 

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Bir yıl olmuş demek fazla tanımak sohbet etmek fırsatımız olmadı ama sana karşı bir sempatim sevgim var iyiki burdasın :)
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Onore edici olmuş @dderya anlatım. Kendim ve tüm katılımcılar adına teşekkür ediyorum. İyi ki bu forumu açmışım dedirten nedenlerden biri. Hangi forumda bu kadar kuvvetli dostluklar kuruldu ki, hangi forumda insanlar forum ve forum içindekileri hakkında bu denli olumlu görüşler belirtti ki? Sadece bu yazı için söylemiyorum görüşlerini açık yüreklilikle belirten herkesedir sözlerim...

Hiç görmeden dost olduklarımız, yüz yüze görüştüklerimiz, sevinçlerimizi üzüntülerimizi güvenerek gönül rahatlığıyla paylaştığımız insanlar oldu onlarca, yüzlerce... Ve aradan geçen 8 yılı aşkın süre boyunca yüzümüz hiç kara çıkmadı. Yönetici-üye, rütbeli-rütbesiz, sanal-gerçek ayrımı olmadı burada hiç olmayacakta. Karşımızda bir birey olduğunu hiç unutmadık hiçbirimiz...

İyi ki varsınız, iyi ki açmışız forumu :) Nice yıllara birlikte diyorum...

Şu radyoyu da arık aktif etsek diyorum, malum ramazan bitti ;)

Bu yazıyı bu gece saatlerinde yazsaydım eğer, okumaktan kesin sıkılacağınız kadar uzun olurdu ;)
 
Top