• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Abi Sevdası

LâL

ღ GALATASARAY ღ
İnsan Yapisi Geregi Kime Karsi Ne Hissedip Hissetmeyeceginin Kararini Veremez ki Bu Durum da İnsan Dogasina Aykiri . Biz İnsanlar Nefsimizden Dolayi İsteyerek Veya İstemeyerek Birilerine Karsi Bu Tur Duygulari Besliyoruz . Bu Kisi Cok Uzagimizda Olan Biri Oldugu Gibi Cok Yakinimizda ki Birisi de Olabilir . Bu Yuzden Kimseyi Yargilayip Sorgulayamayiz ki Buna da Hakkimiz Yok . Bu Duygularin Dinimiz Acisindan da Bi Engeli Olamazligi Yok . Sonucta Ayni Kan Bagina Sahip Degilmissiniz ve Dinimizce de Nikah Dusmeme Durumu Yok :)

Toplum Olarak Bir Kismimizin Aklinda Bir Dusunce Var ki O da : Bi Kiz Bi Erkege Abi Demisse Veya Tam Tersi İse Ne Kiz Ne de Erkek Birbirine Karsi Bu Duygulari Besleyemez . Bu Dusunce Cok Yanlis Bence . Cunku Eger İnsan Nefsine Engel Olup Bu Duygulara Sebebiyet Vermese O Zaman İnsan Ozelliginin Ne Anlami Kalir ?

Bu Tur Olaylar Karsisinda Tavirli Olmak Yerine Karsimizda ki Kisiye Karsi Anlayisli Olmaliyiz . Cunku Belki de Nasibimizde ki Kisi Odur . Kimse İleride Ne Olacagini Bilemez . Suda Bir Gercek ki Disaridan Abi - Kardes Olarak Gozukupte Evlenip Mutlu Olan Nice Ciftler Var . O Yuzden Bu Tur Olaylarin Karsisinda Hayirlisi Deyip Beklemeliyiz . :)
 

Top