selam arkadaşlar

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.

cemree

=)=)
V.I.P
@CULT Öncelikle hoş geldin kaba bir giriş yaptığın konusunda @MeRciMeK e katılıyorum...

@Ladybird ve @CULT forum için konuşma üslubumuza dikkat etmemiz gerek. Çünkü burada bizden yaşça küçük ve büyük insanlar var. Küçüklere kötü örnek olurken büyüklere de saygısızlık yapmış olmayalım.

Aramıza tekrar hoş geldin...

Sözleşmemize bir göz at istersen bu da oradan bir alıntıdır.

SÖZLEŞME

"Forumun dili Türkçedir. MSN/Chat Türkçesi, mesajlarda büyük-küçük harf yazmak (Örn: NaSlLsıNıZ gibi), Türkçe karakterler yerine gereksiz ingilizce karakterler kullanılmak ve gereksiz kısaltmalar yapmayınız. (Örn: ewet, yoq, v=w, g=q, tmm vs)
Not: Eğlence bölümü için bu madde geçerli değildir. "
 

CULT

Üye
La 23 Nisan ı kutlaması gereken yaştasın, gençler filan diye şekil yapıyosun :D
Zat-ı muhteremim 19 Mayıs'ı bile geçmiş bir yaş-ı hale gelmiş bulunmakta sayın Ladybird-ü ecnebi-ül nikneymli hanım. Lütfen benim ile konuşurken Öz Türkçe kullanmanızı gereğini bilgilerinize arz ederim.

Kabalık etmekten çok bir nükte idi ben denizin ki. Küçük bir latife idi. Üstüne alınmış, gönlü deryası kırılmış olan varsa özür dilerim.
Hoşbulduk.



oldu mu cemre. xd
 

Meryy

Katılımcı
@cemree Hanım kardeşim bi hatamız varsa herkesten önce kendi içimizde özeleştirimizi yaparız da, yalnız ben küfür ve argo kullanamayan biriyim tanıyan herkes bilir küfre fobim olduğunu, o yüzden hiç bi yerde terbiye sınırlarını ihlal etmiş olamam acaba hangi cümleme istinaden beni bu mesajınıza etiketlediniz öğrenebilir miyim?
Şu yukardaki ''la'' kelimesine itafense, söyleyeyim o argoyla hiç alakası olmayan bi seslenme sözüdür mesela ''hey'' gibi…
Ha sen başlıktaki ‘’lan ‘’ kelimesine takılıp bizi itham ediceksen önce bir dikkatli değerlendirmeni rica edicem. O bi espri, hem de ''lan'' ifadesiyle dalga geçen bi espri. Çünkü Cult kardeşim nerde durması gerektiğini bilecek donanımdadır.
Haa bi ‘’lan’’ kelimesiyle terbiyesi bozulacak kadar, terbiyesi pamuk ipliğine bağlı biri varsa da o küçüğümüz gelecek vadetmez zaten.
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim şu ''yaw'' filan şeklinde kelime kullananlar var ya onların genel özelliklerinden biri de küçük büyük harfleri aynı kelimede harmanlamalarıdır, Türkçe yazım kurallarına aykırı olarak ;)

Bi de bak ne dicem @YoRuMSuZ Bey’e gerekli yaptırımı uygulayabilir misiniz lütfen : DDD ‘’ İççamaşırsız kadın’’ filan cümlelerine dikkat çekerek sizin o terbiyesine hassasiyet gösterdiğiniz küçüklerinizi tahrik ediyo olabilir... asdfghj :D
 
Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Benzer Konular Başlık Forum Cevap Tarih
Orhan-38 Selam arkadaşlar Orhan ben Tanışma 15
E selam arkadaşlar.. Tanışma 1
B3RK3 Selam arkadaşlar... Tanışma 35
E Selam Arkadaşlar Tanışma 2
K Selam Arkadaşlar Tanışma 12

Top