• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

McAfee, "McShiled.exe" ve "mfevtps.exe" sorunu ve çözümü!!

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
McAfee, "McShiled.exe" ve "mfevtps.exe" sorunu ve çözümü!!

TTNet'in sınırsız internet paketinde ücretsiz kampanyasıyla yer alan bi virüs programıydı. McAfee virüs programı kampanyası bitince ücreti haberimiz olmadan faturamıza yansıtılınca ve taahhüt süremizde daha dolmadığı için iptal edemediğimizden, madem ücretini ödüyoruz diyerekten 1.5 ay kadar önce kullanmaya başlamıştık..

Dünden beri masaüstü pc ciddi boyutlarda kasılmaya başladı ve en sonunda internet bağlantısıda koptu. yani program bağlantıyıda engelledi. Öyle bildiğiniz yolları denemekle boşuna uğraşmayın ancak bilgisayarınızı yorarsınız.
Çünkü ne virüs programını silmek ne de sistemi geri yüklemek çare..


Mcshield.exe ve mfevtps.exe bilgisayarınızın belleğinde aşırı yer kaplayarak kasılmaya yol açılıyor.
CTRL+Alt+Del yapıp, Mcshield.exe ve mfevtps.exe işlemlerini sonlandırmaya çalışmanızda kar etmeyecektir. Çünkü sistem engelliyor sonlandırmanızı.


Virüs programını silmenize rağmen program files klasöründe virüs programına ait başka bi dosya olduğu gibi durmaktadır.. Konumu da şöyledir;

C:\Program Files\Common Files\Mcafee

Bu yol üzerindeki dosya Program Ekle Kaldır'da malesef görünmemektedir.. Program Filese gidip dosyayı yerinden silmeye kalkmanızda başarısız olacaktır. Çünkü CTRL+Alt+Del yaptığınızda işlemlerde kullanıldığını mutlaka görürsünüz, çalışıyor olduğu için silmeye karşı korumalı yada başka bi program tarafından kullanılmaktadır engeliyle karşılaşırsınız..


-----------------

Bu sorundan kurtulmanın tek yolu var!

Oda yine MCAfee'nin kendi programlarından biri.. MCPR adlı Removal programı sayesinde bu sorundan tamamen kurtuluyorsunuz..

İşte Linki;

BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ..

Programı indirip çalıştırdığınızda, MCAfee'ye ait sistemde ne kadar dosya varsa Bu removal programı sayesinde tamamen silinecektir..

İşte Bu Kadar:)
 
Top