Galaxy S5, S4'ten ucuz mu?

Galaxy S5, Galaxy S4'ten ucuz olabilir!

Yeni bir iddiaya göre Galaxy S5, Samsung'un eski amiral gemisi S4'ten daha ucuza satılabilir!
Galaxy S5'in pek ucuz bir telefon olmayacağını hepimiz biliyoruz. Ancak ona sahip olmayı düşünenleri biraz olsun sevindirecek bir haberimiz var: Galaxy S5, Galaxy S4 kadar pahalı olmayabilir.

ZDNet Korea'nin raporuna göre Kore medyası, Samsung Galaxy S5'in fiyatının 830 dolar olduğunu söylüyor. SIM kilitsiz Galaxy S4'ün yurtdışı fiyatının 900 doların üsünde olduğunu düşündüğümüzde düşüşün önemli olduğunu söylemek mümkün.

Ancak bu fiyatın mağazalara yansıyacağının elbette hiçbir garantisi yok. Bunun yanında her zaman olduğu gibi telefonun ülkemizde yurtdışı fiyatlarından daha yüksek fiyatlarla satılmasını bekleyebilirsiniz.



CHIP Online
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Samsung Galaxy S5 hızlı başladı

Samsung’un aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 125 ülkede aynı anda satışa sunduğu akıllı telefonu Galaxy S5'in iilk gün satış rakamlarına dair bilgiler gün yüzüne çıkmaya başladı.

5TxVpyl.jpg


Güney Kore basınından gelen bigilere göre, Galaxy S5 satışa sunulduğu ilk gün, bir önceki model S4'e kıyasla yüzde 30 ile yüzde 100 arasında bir oranda daha fazla satıldı. 11 Nisan cuma günü birçok ülkede Galaxy S5 kuyrukları oluştu.

Bir ayda 10 milyon Galaxy S4 satmayı planlayan Samsung, bu hedefine ancak üç ayda ulaşabilmişti ve büyük bir hayal kırıklığı yaşanmıştı. Gaaxy S5'in ise ilk ayında 10 milyon satış rakamını geçeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Galaxy S5 kuyrukları ve gelen ilk haberler her ne kadar Samsung için umut verici olsa da, bu kuyruklar iPhone için oluşanlardan çok daha ufak çaplı. Kaldı ki Samsung’u rahatlatan tek şey kuyruklar değil; yeni Galaxy’nin rekor seviyede ön sipariş aldığı belirtiliyor.

16 GB ve 32 GB olmak üzere iki farklı model ile satışa sunulan Galaxy S5'in ülkemizdeki fiyatı sırasıyla 2199 TL, 2299 TL şeklinde.
 
Top