Dönme dolapla evlendi

Düş

Özel Üye
Özel üye
ABD’nin Florida eyaletinde yaşayan Linda Ducharme, Bruce adını verdiği dönme dolapla 1982 yılında bir festival sırasında karşılaştığını ve ilk görüştü aşık olduğunu açıkladı.
Huffington Post’un haberine göre, daha önce bir uçağa ve trene aşık olan Ducharme aradığı sevgiyi dönme dolapta bulduğunu ifade etti. Ancak 1986’da çıkan bir fırtınada zarar gören dönme dolap Bruce, tamir edilmesi için başka bir şehre gönderilince ikilinin yolları ayrıldı.
Ducharme pes etmedi ve Bruce’un parçalarını buldu. Dönme dolabı tamir ettirerek eski günlerine geri getirmeyi planlayan Ducharme, bu sırada Bruce ile evlenmeye de karar verdi. 30 yıl sonra Bruce ile dünyaevine giren Ducharme, “Bruce’a ilk bindiğimde kalbim yerinde durmuyordu. Benim alıp götürecek sanmıştım” sözleriyle heyecanını anlattı.
Bir nesneye karşı ilgi duyarak evlenen ilk kişi Linda Ducharme değil. Geçtiğimiz yıl Jodi Rose bir köprüyle evlenmiş, Amerikalı bir kadın, 2007'de Eyfel Kulesi'yle, 35 yıl önce ise İsveçli bir kadın Berlin Duvarı'yla hayatını birleştirmiş, soyadını yapının adıyla değiştirmişti.
 
Top