Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Sağlık
Alternatif Tıp
Süt ve Süt Ürünleriyle İlgili Püf Noktalar
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="Papatya" data-source="post: 575568" data-attributes="member: 91538"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">Süt ve süt ürünleriyle ilgili bu küçük bilgiler aklınızın bir kenarına yer ettiğinde mutfakta çok işinize yarayacak ve size pratiklik kazandıracak.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">Sütü ocağa koymadan tencere soğuk suyla çalkalanırsa süt kaynarken dibine yapışmaz.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">Yoğurtla hazırladığınız terbiyeyi yemeğe katmadan önce bir kepçe yemeğin sıcak suyuyla ılındırın. Aksi halde sıcak yemeğe aniden katılan terbiye kesilir.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">Süte biraz karbonat atarsanız hem çabuk bozulmaz hem de kolay hazmedilir.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">Süt, yoğurt, krema gibi malzemeleri sıcak yemeklere eklerken yemeğin kaynamış olmamasına özen gösterin.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Papatya, post: 575568, member: 91538"] [CENTER][FONT=Tahoma] Süt ve süt ürünleriyle ilgili bu küçük bilgiler aklınızın bir kenarına yer ettiğinde mutfakta çok işinize yarayacak ve size pratiklik kazandıracak. Sütü ocağa koymadan tencere soğuk suyla çalkalanırsa süt kaynarken dibine yapışmaz. Yoğurtla hazırladığınız terbiyeyi yemeğe katmadan önce bir kepçe yemeğin sıcak suyuyla ılındırın. Aksi halde sıcak yemeğe aniden katılan terbiye kesilir. Süte biraz karbonat atarsanız hem çabuk bozulmaz hem de kolay hazmedilir. Süt, yoğurt, krema gibi malzemeleri sıcak yemeklere eklerken yemeğin kaynamış olmamasına özen gösterin. [/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Turizmin başkenti olarak bilinen güneydeki ilimiz?
Cevapla
Forumlar
Sağlık
Alternatif Tıp
Süt ve Süt Ürünleriyle İlgili Püf Noktalar
Top