Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Milföy hamuru nasıl yapılır?
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="Suskun" data-source="post: 281008" data-attributes="member: 21093"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Blue"><span style="color: Red">Malzemeler :</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Blue"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Blue">1 paket margarin (8 parçaya bölünecek)</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Blue">1 şişe maden suyu</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Blue">1 tane yumurta</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Blue">1 çay bardağı sıvı yağ</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Blue">5 bardak un</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Blue">2 çay kaşığı tuz</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Blue"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Blue"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Blue"><span style="color: Red">Yapılışı :</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Blue"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Blue">Bütün malzemeyi margarin hariç yoğurun.Yoğurduğunuz hamuru 8 eşit parçaya bölün. Her bir parçayı 10 cm çapında açın. Daha önceden 8'e böldüğünüz oda sıcaklığındaki margarinin bir parçasını açtığınız hamura yayın ve bohça gibi katlayın. Bu işlemi bütün parçalara tekrarlayın Buzluğa koyun 15-20 dakika sonra çıkarıp tekrar 10 cm çapında açın bohça gibi katlayın .Tekrar buzluğa koyun. Aynı işlemi bir kez daha tekrarlayın. Son çıkardığınızda artık şekil vermek için hazır hale gelmiştir. İsterseniz 4'e bölerek harcını koyup muska gibi katlayın .Bundan sonrası sizin zevkinize kalmış. </span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Suskun, post: 281008, member: 21093"] [FONT="Comic Sans MS"][SIZE=4][COLOR="Blue"][COLOR="Red"]Malzemeler :[/COLOR] 1 paket margarin (8 parçaya bölünecek) 1 şişe maden suyu 1 tane yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 5 bardak un 2 çay kaşığı tuz [COLOR="Red"]Yapılışı :[/COLOR] Bütün malzemeyi margarin hariç yoğurun.Yoğurduğunuz hamuru 8 eşit parçaya bölün. Her bir parçayı 10 cm çapında açın. Daha önceden 8'e böldüğünüz oda sıcaklığındaki margarinin bir parçasını açtığınız hamura yayın ve bohça gibi katlayın. Bu işlemi bütün parçalara tekrarlayın Buzluğa koyun 15-20 dakika sonra çıkarıp tekrar 10 cm çapında açın bohça gibi katlayın .Tekrar buzluğa koyun. Aynı işlemi bir kez daha tekrarlayın. Son çıkardığınızda artık şekil vermek için hazır hale gelmiştir. İsterseniz 4'e bölerek harcını koyup muska gibi katlayın .Bundan sonrası sizin zevkinize kalmış. [/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Atatürk'ün doğduğu şehir?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Milföy hamuru nasıl yapılır?
Top