Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Meze Çeşitleri
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="arzum" data-source="post: 156203" data-attributes="member: 9199"><p><span style="color: Black"><strong>Çiğköfte </strong></span></p><p><span style="color: Black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: Black"><strong>Malzemeler </strong></span></p><p><span style="color: Black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: Black"><strong>2 su bardağı köftelik bulgur</strong></span></p><p><span style="color: Black"><strong>1 demet maydanoz</strong></span></p><p><span style="color: Black"><strong>250 gr. dövülmüş yağsız kara et</strong></span></p><p><span style="color: Black"><strong>bir tatlı kaşığı salça</strong></span></p><p><span style="color: Black"><strong>6 yemek kaşığı kuru isot</strong></span></p><p><span style="color: Black"><strong>1 tatlı kaşığı tuz</strong></span></p><p><span style="color: Black"><strong>8 - 10 adet yeşil soğan</strong></span></p><p><span style="color: Black"><strong>1 kuru soğan</strong></span></p><p><span style="color: Black"><strong>biraz kara biber</strong></span></p><p><span style="color: Black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: Black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: Black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: Black"><strong>Yapılışı </strong></span></p><p><span style="color: Black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: Black"><strong>Çiğköftelik bulgur özel olarak yaptırılmış köfte leğenine konur, tuz, kuru isot, kara biber, salça ve et eklenir. Kuru soğan soyulup doğrandıktan sonra bu malzemeye eklenir. Yeşil soğan ve maydanoz yıkanıp incecik doğranarak bir tarafa alınır. Leğendeki malzemeler çok az su ile yavaş yavaş bastırarak bulgur iyice yumuşayıncaya kadar yoğrulur. Doğranmış maydanoz ve soğan karışımı eklenir, hafifçe ezilerek toparlanır. Küçük sıkımlar haline getirilerek marul, salatalık, nane, semiz otu ve turpla servis yapılır.</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="arzum, post: 156203, member: 9199"] [COLOR="Black"][B]Çiğköfte Malzemeler 2 su bardağı köftelik bulgur 1 demet maydanoz 250 gr. dövülmüş yağsız kara et bir tatlı kaşığı salça 6 yemek kaşığı kuru isot 1 tatlı kaşığı tuz 8 - 10 adet yeşil soğan 1 kuru soğan biraz kara biber Yapılışı Çiğköftelik bulgur özel olarak yaptırılmış köfte leğenine konur, tuz, kuru isot, kara biber, salça ve et eklenir. Kuru soğan soyulup doğrandıktan sonra bu malzemeye eklenir. Yeşil soğan ve maydanoz yıkanıp incecik doğranarak bir tarafa alınır. Leğendeki malzemeler çok az su ile yavaş yavaş bastırarak bulgur iyice yumuşayıncaya kadar yoğrulur. Doğranmış maydanoz ve soğan karışımı eklenir, hafifçe ezilerek toparlanır. Küçük sıkımlar haline getirilerek marul, salatalık, nane, semiz otu ve turpla servis yapılır.[/B][/COLOR] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Atatürk'ün doğduğu şehir?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Meze Çeşitleri
Top