Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Hırvat Yemekleri - Dünya Mutfağı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 427646" data-attributes="member: 10904"><p><strong><span style="color: #FF0000">HIRVAT BÖREĞİ </span></strong></p><p><strong></strong></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>500 gram un, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>3 çorba kaşığı sıvı yağ, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>yaklaşık 1 su bardağı su, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 tatlı kaşığı tuz, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>100 gram krema. </strong></li> </ul><p></p><p><strong><span style="color: #0000CD">Karışım için: </span></strong></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 kilogram krem peynir, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>3 adet yumurta, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 tatlı kaşığı tuz </strong></li> </ul><p></p><p><strong>Unu , sıvı yağı, suyu, tuzu ve kremayı karıştırın. Yumuşak bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. </strong></p><p><strong>Üzerine sıvı yağ sürerek bir kenarda bekletin. Ayrı bir kapta peyniri, yumurtaları ve tuzu iyice karıştırın. Hamuru bir bütün halinde 1 santimetre kalınlığında açın. </strong></p><p><strong>Üzerine bir bıçak yardımıyla peynirli karışımdan sürün. Rulo halinde sarın. </strong></p><p><strong>Dört parmak kalınlığında parçalar kesin. Fırın tepsisine dizin. Üzerine peynir karışımından dökün. </strong></p><p><strong>Orta ısılı fırında üzeri kızarana dek pişirin.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 427646, member: 10904"] [B][COLOR="#FF0000"]HIRVAT BÖREĞİ [/COLOR] [LIST] [*]500 gram un, [*]3 çorba kaşığı sıvı yağ, [*]yaklaşık 1 su bardağı su, [*]1 tatlı kaşığı tuz, [*]100 gram krema. [/LIST] [COLOR="#0000CD"]Karışım için: [/COLOR] [LIST] [*]1 kilogram krem peynir, [*]3 adet yumurta, [*]1 tatlı kaşığı tuz [/LIST] Unu , sıvı yağı, suyu, tuzu ve kremayı karıştırın. Yumuşak bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Üzerine sıvı yağ sürerek bir kenarda bekletin. Ayrı bir kapta peyniri, yumurtaları ve tuzu iyice karıştırın. Hamuru bir bütün halinde 1 santimetre kalınlığında açın. Üzerine bir bıçak yardımıyla peynirli karışımdan sürün. Rulo halinde sarın. Dört parmak kalınlığında parçalar kesin. Fırın tepsisine dizin. Üzerine peynir karışımından dökün. Orta ısılı fırında üzeri kızarana dek pişirin.[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Atatürk'ün doğduğu şehir?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Hırvat Yemekleri - Dünya Mutfağı
Top