Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Hint Yemekleri - Dünya Mutfağı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 426631" data-attributes="member: 10904"><p><strong><span style="color: #FF0000">HİNDİSTANCEVİZİ SÜTÜNDE YEŞİL FASULYE </span></strong></p><p><strong></strong></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>3 su bardağı un </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1/2 çay kaşığı tuz </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 tatlı kaşığı kuru maya </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1/2 çay kaşığı kabartma tozu </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 adet yumurta (çırpılmış) </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 çorba kaşığı yoğurt (oda sıcaklığında) </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 çorba kaşığı süt süt (ılık) </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1/2 çay bardağı su </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 çorba kaşığı zeytinyağı zeytinyağı </strong></li> </ul><p></p><p><strong></strong></p><p><strong>Fasulyeleri 2 cm uzunluğunda doğrayın ve bol tuzlu kaynar suda 3 dakika haşlayarak süzdürün. </strong></p><p><strong>1 çorba kaşığı su ile kajun mutfak robotundan geçirerek püre yapın. </strong></p><p><strong>Soğanı zeytinyağında pembeleştirin ve tüm baharatları ilave edin. </strong></p><p><strong>Yaklaşık 5 dakika pişirdikten sonra kajun püresi ve defne yaprağını ilave edin. </strong></p><p><strong>Sırasıyla domates, hindistancevizi sütünü ve yarı haşlanmış fasulyeleri ilave edin. </strong></p><p><strong>Tencerenin kapağı kapalı olarak yaklaşık 10 dakika daha kısık ateşte pişirin.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 426631, member: 10904"] [B][COLOR="#FF0000"]HİNDİSTANCEVİZİ SÜTÜNDE YEŞİL FASULYE [/COLOR] [LIST] [*]3 su bardağı un [*]1/2 çay kaşığı tuz [*]1 tatlı kaşığı kuru maya [*]1/2 çay kaşığı kabartma tozu [*]1 adet yumurta (çırpılmış) [*]2 çorba kaşığı yoğurt (oda sıcaklığında) [*]2 çorba kaşığı süt süt (ılık) [*]1/2 çay bardağı su [*]2 çorba kaşığı zeytinyağı zeytinyağı [/LIST] Fasulyeleri 2 cm uzunluğunda doğrayın ve bol tuzlu kaynar suda 3 dakika haşlayarak süzdürün. 1 çorba kaşığı su ile kajun mutfak robotundan geçirerek püre yapın. Soğanı zeytinyağında pembeleştirin ve tüm baharatları ilave edin. Yaklaşık 5 dakika pişirdikten sonra kajun püresi ve defne yaprağını ilave edin. Sırasıyla domates, hindistancevizi sütünü ve yarı haşlanmış fasulyeleri ilave edin. Tencerenin kapağı kapalı olarak yaklaşık 10 dakika daha kısık ateşte pişirin.[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Ülkemizin kuzeyindeki deniz hangisidir? (bitişik yazınız)
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Hint Yemekleri - Dünya Mutfağı
Top