Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Hint Yemekleri - Dünya Mutfağı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 426626" data-attributes="member: 10904"><p><strong><span style="color: #FF0000">BAHARATLI TAVUK </span></strong></p><p><strong></strong></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>500 gr. tavuk göğüs kuşbaşı </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1/2 adet limon suyu </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 diş sarımsak </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 adet soğan (yemeklik doğranmış) </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 çay kaşığı tatlı toz biber </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 çay kaşığı kimyon </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 çay kaşığı zerdeçel </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1/2 çay bardağı demirhindi </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1/2 çay bardağı hindistancevizi sütü </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 adet domates (kabuğu soyulmuş) </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Tuz ve karabiber </strong></li> </ul><p></p><p><strong>Sarımsak ve kuşbaşı tavuk etlerini yüksek ateşte hızlıca soteleyin ve limon suyunu dökün. </strong></p><p><strong>Limon suyu buharlaşa kadar pişirin ve karidesleri kenara alın. </strong></p><p><strong>Aynı tavada soğanı pembeleşinceye kadar soteleyin ve tüm baharatları ilave ederek kısık ateşte 2 dakika pişirdikten sonra kabaca doğranmış domatesleri ekleyin ve 10 dakika daha pişirin. </strong></p><p><strong>Sırasıyla demirhindi, hindistancevizi sütü, tavuk kuşbalı, tuz ve karabiberi ilave ederek 2 dakika pişirin.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 426626, member: 10904"] [B][COLOR="#FF0000"]BAHARATLI TAVUK [/COLOR] [LIST] [*]500 gr. tavuk göğüs kuşbaşı [*]1/2 adet limon suyu [*]1 diş sarımsak [*]1 adet soğan (yemeklik doğranmış) [*]1 çay kaşığı tatlı toz biber [*]1 çay kaşığı kimyon [*]1 çay kaşığı zerdeçel [*]1/2 çay bardağı demirhindi [*]1/2 çay bardağı hindistancevizi sütü [*]2 adet domates (kabuğu soyulmuş) [*]Tuz ve karabiber [/LIST] Sarımsak ve kuşbaşı tavuk etlerini yüksek ateşte hızlıca soteleyin ve limon suyunu dökün. Limon suyu buharlaşa kadar pişirin ve karidesleri kenara alın. Aynı tavada soğanı pembeleşinceye kadar soteleyin ve tüm baharatları ilave ederek kısık ateşte 2 dakika pişirdikten sonra kabaca doğranmış domatesleri ekleyin ve 10 dakika daha pişirin. Sırasıyla demirhindi, hindistancevizi sütü, tavuk kuşbalı, tuz ve karabiberi ilave ederek 2 dakika pişirin.[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
En iyi yönetim şekli?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Hint Yemekleri - Dünya Mutfağı
Top