Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Elma şekeri
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="yesim434" data-source="post: 1068486" data-attributes="member: 41"><p><strong>Malzemeler:</strong></p><p></p><p>[ATTACH=full]91416[/ATTACH]</p><p></p><p><strong>3 orta boy elma</strong></p><p><strong>1 su bardağı şeker</strong></p><p>]<strong>3-4 yaprak nar çiçeği kurusu<em> (hibiscusu marketlerde ya da aktarlarda bulabilirsiniz)</em></strong></p><p><strong>1 su bardağı su</strong></p><p><strong>1 çay kaşığı limon suyu</strong></p><p><strong>Yağlı kağıt</strong></p><p><strong>Elma sayısınca çubuk</strong></p><p><strong>Nasıl Yapılır?</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>1. </strong>Kaynamış bir bardak suya nar çiçeklerini atın ve demleyin. <strong>(ne kadar bekletirseniz o kadar koyu renkli olur) </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>2. </strong>Demlenip soğuduktan sonra 1 su bardağı şekerle tencereye koyup kaynatın.<strong> </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>3. </strong>Kaynamaya başlayınca limon suyunu ekleyin.</p><p></p><p><strong>4. </strong>10-15 dakika daha kaynatın. <strong>(Kıvama geldiğini anlamak için yağlı kağıda damlatın, cam gibi olursa oldu demektir)</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>5. </strong>Kıvama geldiğinde çubuğa sapladığınız elmaları karışıma bulayın.</p><p></p><p><strong>6. </strong>Yağlı kağıda elmaları dik şekilde koyun.</p><p></p><p><strong>Donduğunda servise hazırdır.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yesim434, post: 1068486, member: 41"] [B]Malzemeler:[/B] [ATTACH type="full"]91416[/ATTACH] [B]3 orta boy elma 1 su bardağı şeker[/B] ][B]3-4 yaprak nar çiçeği kurusu[I] (hibiscusu marketlerde ya da aktarlarda bulabilirsiniz)[/I] 1 su bardağı su 1 çay kaşığı limon suyu Yağlı kağıt Elma sayısınca çubuk Nasıl Yapılır? 1. [/B]Kaynamış bir bardak suya nar çiçeklerini atın ve demleyin. [B](ne kadar bekletirseniz o kadar koyu renkli olur) 2. [/B]Demlenip soğuduktan sonra 1 su bardağı şekerle tencereye koyup kaynatın.[B] 3. [/B]Kaynamaya başlayınca limon suyunu ekleyin. [B]4. [/B]10-15 dakika daha kaynatın. [B](Kıvama geldiğini anlamak için yağlı kağıda damlatın, cam gibi olursa oldu demektir) 5. [/B]Kıvama geldiğinde çubuğa sapladığınız elmaları karışıma bulayın. [B]6. [/B]Yağlı kağıda elmaları dik şekilde koyun. [B]Donduğunda servise hazırdır.[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Atatürk'ün doğduğu şehir?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Elma şekeri
Top