Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Bolonez soslu hamur kızartması
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="Papatya" data-source="post: 762444" data-attributes="member: 91538"><p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><strong>Malzemeler</strong></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">1 su bardağı yoğurt</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">2 adet yumurta</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">1 kahve fincanı nişasta</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">1 paket kabartma tozu</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Aldığı kadar un</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Bir tutam tuz</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><strong>Kızartmak için:</strong></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Sıvıyağ</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><strong>Bolonez sos için:</strong></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">300 gram kıyma</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">1 çorba kaşığı tereyağı</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">1 adet küçük boy soğan</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">4-5 dal maydanoz</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">3 adet orta boy domates</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">2 diş dövülmüş sarmısak</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Tuz, karabiber</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><strong>Yapılışı</strong></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Hamur için yoğurt, yumurta, nişasta, kabartma tozu ve tuzu yoğurma kabına alın. Kulak memesi kıvamında bir hamur elde edene kadar un ilave edip, yoğurun. Hamuru mantı hamuru kalınlığında açın ve 3x3 cm büyüklüğünde kareler halinde kesin. Kızdırılmış sıvıyağda kızartın ve kağıt havlu üzerinde</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">fazla yağını alın. Bolonez sos için kıymayı tereyağı ile birlikte soteleyin. Rendelenmiş soğan ve kıyılmış maydanoz ilave edip, sotelemeye devam edin. Kabukları soyulmuş ve küp doğranmış domates ile sarmısak katıp, domates suyunu salıp, çekene kadar pişirin. Tuz ve karabiberini ekleyin. Hamurları</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">servis tabağına alın ve üzerine sosu gezdirin. Dilerseniz yoğurtla birlikte servis yapın.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Alıntıdır. </span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Papatya, post: 762444, member: 91538"] [INDENT][FONT=Tahoma][SIZE=4] [B]Malzemeler[/B] 1 su bardağı yoğurt 2 adet yumurta 1 kahve fincanı nişasta 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un Bir tutam tuz [B]Kızartmak için:[/B] Sıvıyağ [B]Bolonez sos için:[/B] 300 gram kıyma 1 çorba kaşığı tereyağı 1 adet küçük boy soğan 4-5 dal maydanoz 3 adet orta boy domates 2 diş dövülmüş sarmısak Tuz, karabiber [B]Yapılışı[/B] Hamur için yoğurt, yumurta, nişasta, kabartma tozu ve tuzu yoğurma kabına alın. Kulak memesi kıvamında bir hamur elde edene kadar un ilave edip, yoğurun. Hamuru mantı hamuru kalınlığında açın ve 3x3 cm büyüklüğünde kareler halinde kesin. Kızdırılmış sıvıyağda kızartın ve kağıt havlu üzerinde fazla yağını alın. Bolonez sos için kıymayı tereyağı ile birlikte soteleyin. Rendelenmiş soğan ve kıyılmış maydanoz ilave edip, sotelemeye devam edin. Kabukları soyulmuş ve küp doğranmış domates ile sarmısak katıp, domates suyunu salıp, çekene kadar pişirin. Tuz ve karabiberini ekleyin. Hamurları servis tabağına alın ve üzerine sosu gezdirin. Dilerseniz yoğurtla birlikte servis yapın. Alıntıdır. [/SIZE][/FONT] [/INDENT] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Sarı kırmızı renkleri ile ünlü futbol takımımız?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Bolonez soslu hamur kızartması
Top