Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Bezeli Parfe
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="Papatya" data-source="post: 539487" data-attributes="member: 91538"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong>MALZEMELERİ:</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">5 adet yumurta akı</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">2 küçük paket toz kremşanti</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">1.5 su bardağı süt</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">1 su bardağı toz şeker</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">1 çorba kaşığı granül kahve</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">2 çorba kaşığı kakao</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">20 adet hazır beze</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong>YAPILIŞI:</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">(1) Kremşantiyi derin bir kaba alın. Sütü azar azar dökerek mikserle çırpın. Kremşanti kabarıp koyulaşınca buzdolabında bekletin.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">(2) Yumurta aklarını derin bir kâsede 7 dakika (yumurtalar beyazlaşıp koyulaşana kadar) mikserle çırpın. Azar azar kremşantiye ekleyip mikserle 3-4 dakika çırpın.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">(3) Derin bir cam kâsenin içini streç folyoyla kaplayın. Bezeleri kâsenin dibine ters olarak yerleştirin. Yumurtalı karışımın yarısını bezelerin üzerini kapatacak şekilde dökün ve kaşıkla düzelterek yayın, üzerine bastırın.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">(4) Kahve, şeker ve kakaoyu kalan yumurtalı karışıma ilave edip iyice çırpın. Kâseye döküp üzerine kaşıkla bastırarak düzeltin.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">(5) Kâseyi derin dondurucuda bir gece bekletin. Servis yapmadan 5 dakika önce derin dondurucudan çıkartıp servis tabağına ters çevirerek alın. Üzerindeki streç folyoyu çıkartın ve bekletmeden dilimleyip servis yapın.</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Papatya, post: 539487, member: 91538"] [CENTER][FONT=Tahoma] [B]MALZEMELERİ:[/B] 5 adet yumurta akı 2 küçük paket toz kremşanti 1.5 su bardağı süt 1 su bardağı toz şeker 1 çorba kaşığı granül kahve 2 çorba kaşığı kakao 20 adet hazır beze [B]YAPILIŞI:[/B] (1) Kremşantiyi derin bir kaba alın. Sütü azar azar dökerek mikserle çırpın. Kremşanti kabarıp koyulaşınca buzdolabında bekletin. (2) Yumurta aklarını derin bir kâsede 7 dakika (yumurtalar beyazlaşıp koyulaşana kadar) mikserle çırpın. Azar azar kremşantiye ekleyip mikserle 3-4 dakika çırpın. (3) Derin bir cam kâsenin içini streç folyoyla kaplayın. Bezeleri kâsenin dibine ters olarak yerleştirin. Yumurtalı karışımın yarısını bezelerin üzerini kapatacak şekilde dökün ve kaşıkla düzelterek yayın, üzerine bastırın. (4) Kahve, şeker ve kakaoyu kalan yumurtalı karışıma ilave edip iyice çırpın. Kâseye döküp üzerine kaşıkla bastırarak düzeltin. (5) Kâseyi derin dondurucuda bir gece bekletin. Servis yapmadan 5 dakika önce derin dondurucudan çıkartıp servis tabağına ters çevirerek alın. Üzerindeki streç folyoyu çıkartın ve bekletmeden dilimleyip servis yapın.[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Sarı kırmızı renkleri ile ünlü futbol takımımız?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Bezeli Parfe
Top