2014-2015 Sonbahar / Kış Bayan Ayakkabı Modası

LâL

ღ GALATASARAY ღ
2014-2015 sonbahar/kış sezonunun popüler ayakkabı trendlerini inceleme zamanı geldi.

Feminen modellerin oldukça fazla yer bulduğu defilelerde, erkek ayakkabı modellerine birebir benzeyen, maskülen ayakkabılarda revaçtaydı. Şık davetlerin vazgeçilmezi yüksek topuklar, en ince formlarıyla karşımıza çıkarken, günlük hayatta rahatça kullanılabilmesi için topukların kısalıp kalınlaşanları da güzel alternatifler oluşturuyor. Bilekten bağlı ve bağcıklı ayakkabılar ile bootielerde birkaç sezondur bayan ayakkabı modasındaki popüleritesini devam ettiriyorlar.


DNCR6Th.jpg

2014-2015 sonbahar/kış sezonunda, kürk detayların ayakkabıları da ele geçirdiğini görüyoruz. Diz üstü, çorap çizmeler şıklığından ödün vermeyen, alçak topuklu uzun çizmeler ise her daim rahat olmayı arzulayan bayanlar için ideal.


upCstCx.jpg

 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
BAĞCIKLI AYAKKABILAR

Feminen duruş için biraz ayak dekoltesi şart. Bu bağcıklı ayakkabı ve çizmelerin farklı tasarımları bu sezon özellikle dikkat çekiyor.

cSZbLUU.jpg


BİLEKTEN BAĞLI AYAKKABILAR

Yüksek topuklu, bilekten bağlı ayakkabılar, şık ve zarif elbiselerinizin bu kış sezonunda da en uygun tamamlayıcısı olacak.

dL3ooKU.jpg

 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
CUT-OUT AYAKKABILAR

Geçen sezonun en popüler parçalarından olan cut-out botlar, bu yıl ayakkabıları ve çizmeleri de ele geçirdi. Kesik görünümlü ayakkabı ve çizmeler, tasarımcıların farklı yorumlarıyla oldukça sıra dışı modellere dönüşüyorlar.

IQXD5uT.jpg


DİZ ÜSTÜ ÇİZMELER

Diz üstü çizmeler bu sezon farklı model alternatifleriyle karşımızdalar. Düz ve lastik tabanlı olanları daha spor ve maskülen giyinmeyi sevenlere, yüksek topuklu çorap çizmeler ise feminen duruştan vazgeçemeyen bayanlara uygun.

X0bXRMQ.jpg
 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
DOLGU TOPUK AYAKKABILAR

Dolgu topuk ayakkabı ve çizmeler 2014-2015 sonbahar/kış sezonunda oldukça fazla yer buluyor. Bu ayakkabılar sayesinde şıklıktan ödün vermeden rahata kavuşmak mümkün.

8idQC2F.jpg


DÜZ AYAKKABILAR

Topuğu olmayan ya da yok denecek kadar kısa olan bu ayakkabıların sivri burunlu olanlarını bu kış gardırobunuza eklemeyi unutmayın. Şık modelleriyle her kıyafete uyum sağlarken, renk alternatifleriyle de içimizi ısıtıyorlar.

I6XjwoC.jpg
 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
FLATFORM AYAKKABILAR

Dolgu topukların farklı bir versiyonu olan flatform ayakkabılar, sokak stiliniz için oldukça rahat bir alternatif. Bu sezon renk ve model seçenekleri de fazlaca bulunuyor.

Ph8dARO.jpg

İNCE TOPUKLU AYAKKABILAR

Topuklar incele incele neredeyse kırılacak kıvama geliyor bu kış. İnce topuklu ayakkabı ve çizmelerin şıklıkları tartışılmaz ama o topukların üzerinde nasıl yürünebilir, işte o kısım düşündürüyor biraz.

BgN9BOc.jpg

 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
KALIN TOPUKLU AYAKKABILAR

İnce topukların zerafeti olmasa da, kalın topuklu ayakkabılar ve çizmeler de oldukça şık ve kullanışlılar aslında.

x2G5EyG.jpg


KISA TOPUKLU ÇİZMELER

2014-2015 sonbahar/kış sezonu defilelerinin pek çoğunda kısa topuklu, uzun çizmelere rastladık. Soğuk ve yağmurlu kış günlerinde bu çizmelerle, ayaklarımız koruma altında olacak.

uLnuj0l.jpg


 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
KISA TOPUKLU AYAKKABILAR

İşte topuğu kısa ama zerafeti çok bir diğer model, kısa topuklu ayakkabılar. Yüksek topuklarla her gün baş etmek istemeyen bayanların mutlaka edinmesi gereken modellerden birisi.

QxVJ0qO.jpg


KÜRKLÜ AYAKKABILAR
Kış sezonuna damgasını vuran kürk, ayakkabı ve botlarda da öne çıkıyor. En renkli halleriyle kürk ayakabılar trend listesinin göz bebeği.

iOFztCm.jpg

 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
MASKÜLEN AYAKKABILAR

Oxford tarzı ayakkabıları her sezon görüyoruz artık. Yükselen trend maskülenlikle birlikte erkek ayakkabıları da yükselişe geçiyor.

c19geRQ.jpg

MAVİ AYAKKABILAR

2014-2015 sonbahar/kış sezonunun rengi mavi ve tonları. Dolayısıyla mavi ve lacivert ayakkabılar bu sezon gardıroplardaki yerlerini şimdiden almalı.

JUyNM2F.jpg
 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
METALİK AYAKKABILAR

Metalik trendi de yükselişine devam ediyor. Metalik griden sonra metalik altın sarısı da bu sezon tasarımcıların vurguladığı renkler arasında.

Nukq3KW.jpg

MULE

Kim demiş terlikler sadece yaz aylarında giyilir diye. Her sezon farklılık gösteren moda eğilimleriyle birlikte, tercihlerde değişiyor. Yazın popüler parçası mulelar, kışında popüleritesini devam ettirecek.

0xdLwfo.jpg
 
Top