11880 - Yeni Bilinmeyen Numara Servisi

qqqqqqq1

Üyecik
Mrb herkese yazdıklarınız okudum ama komik olan birşey var aradığında numarayı dakikalarca arayıp bulamıyorlar kapatıyorlar ve en geç 10 dk.içinde olmayan numarayı bulup geri dönüyorlarmış(zaten ücret olarak daha pahalılar geri dönüşün parasınıda sizden baştan fazla fazla alıyor) bu çok komik madem var niye o kadar aramalarını rağmen neden bulup veremiyorlar bu onların acemiliğini gösterir neyi nasıl bulacaklarını bilmiyorlar demektir her iki çağrı merkezide aynı veri tabanını kullanıyor 11811 15 sn.buluyorda onlar niye dakikalarca arayıp bulamıyorlar aynı şeyi 11811 arayın sorun birde 11880 arayın sorun süre ve ücret farkını görün ayrıca telekom boş durmuyor 11880 den daha kapsamlı bir çağrı merkezi ile çok yakın zamanda hizmete başlıcak onların verdiği tüm hizmetlerin dışında sinema bileti bile alabilceksiniz ve daha neler neler...Eminim kimsenin çöpe atacak zamanı ve parası yoktur aklınızı kullanın.

max 1dk içinde cevap veriyor.Siz doğru tarifi yapamıyorsanız 11880 ne yapsın. Lütfen vücudumuzun enüst bölgesinde yer alan organımızı kullanabilmeyi öğrenelim. Hoş bunu da düşünemeyen olursa diye yardımcı olabilirim. Beyin.Ya da Türkçe anlamaözrüolan da olabilir Brain. Diğer dilleriçin üzgünüm sahibi kendini eğitsin.
Saygılar.
 

jeriko

Özel Üye
Özel üye
Zaten nick banlanma sebebiydi.Bunun yanında mesajlarımızın daha yapıcı olmasına ve birilerini kırmamasına özen gösterelim.
 

cicer66

Üyecik
max 1dk içinde cevap veriyor.Siz doğru tarifi yapamıyorsanız 11880 ne yapsın. Lütfen vücudumuzun enüst bölgesinde yer alan organımızı kullanabilmeyi öğrenelim. Hoş bunu da düşünemeyen olursa diye yardımcı olabilirim. Beyin.Ya da Türkçe anlamaözrüolan da olabilir Brain. Diğer dilleriçin üzgünüm sahibi kendini eğitsin.
Saygılar.
Mrb arkadaşa katılıyorum max 1 dk içinde numara aktarması yapılıyor eğer doğru dürüst bi bigli verildi ise hemde 11811 deki gibi telesekretere bağlı değilde canlı olarak aktarılıyor ve tek bir numara da değil istediğiniz kadar numara sorgulayabiliyorsunuz bunun bi sınırı yok 11811 de hem tek bir numara telesekretere aktarılıyor hemde sadece sabit numaralar sorgulanabiliyor 11880 de ise türkiyedeki tüm operatörler vodafone, türkcell, avea ve türk telekom dahil olarak sorgulama yapabiliyor bu yüzden çok mükemmel ücretlendirmede çok makul...
 

sema.ulku

Üyecik
Mesele burda numaranın ağızdan okunması değil zaten IVR sistemide bulunun numara okunoyor 11811 in numaraları okumama sebebi çağrı yoğunluğu hatta bekleyen müşteriyi bir an önce yardımcı olmak için böyle bir yöntem uygulanıyor yoksa onlarada talep etmeniz durumunda numarayı kendileri okuyabiliyorlar.
 

salyangoz

Üyecik
Aman dikkat arkadaşlar. Bu numaranın Türk Telekom la alakası yok. Yeni bilinmeyen numara servisi 11811.
11880 le anılan numara özel bir şirketin ve reklamlarında ücret göremiyorsunuz. Reklamı kaydedip okumaya çalıştım yinede okunmuyor.. Sakın KANMAYINN... 1 defa aradım çok kontör yedi.

ben 118 80 şirketinde çalışıyorum yorumunuz çok yanlış eski numaramız 118 11 idi fakat değiştirdik operatörler türk telekom avea vodafone ve turkcell isterseniz arayabilirsiniz reklamdada altta yazdığı gibi tüm operatörlerden 1 tl-1.50 tl arası ücretlendirilme yapılıyor kontör derseniz doğru dakikası 2 kontör fakat turkcellle anlaşmalı olduğumuz için turkcellde herangibi bir tarifesi olanlara dakikası bir kontör bir arkadaşımızın yorumundaki gibi de bütün operatörleri aramıyoruz bizi aradığınızda isim soyad şehir ve operatör sorup buluyoruz istersenizde telefon numarası veriyorsunuz numaranın kayıtlı olduğu isimi bulabiliyoruz
 
Top