• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

11880 - Yeni Bilinmeyen Numara Servisi

qwertyali

Üyecik
Aman dikkat arkadaşlar. Bu numaranın Türk Telekom la alakası yok. Yeni bilinmeyen numara servisi 11811.
11880 le anılan numara özel bir şirketin ve reklamlarında ücret göremiyorsunuz. Reklamı kaydedip okumaya çalıştım yinede okunmuyor.. Sakın KANMAYINN... 1 defa aradım çok kontör yedi.

Hakan kaydettigin reklami banada yollayabilirmisin..
 
merhaba arkadaslar ! bu servısı veren qwertyalı nın de dedıgı gıbı TELEKOM falan degıl .ben arastırdım telekoma sordum TELEKOM 11811 ve dakıkası 8 kurus .oysa bu 11880 hızmetını veren sırket sıtesı olan BN Elektronik Haberleşme ve
Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş.
Beybi Giz Plaza Kat 26 Maslak İstanbul / TÜRKİYE
T: 0 212 3352511
F: 0 212 3352500
E: info@bntelcom.com VE uyguladıgı TARIFEYI de TURKCELL sıtesınde bulabılrsınız ç
dakıkası 9kontur yanı 9*22=198 KURUS YANI 2TL
AMAN DIKKAT OYUNA GELMEYIN 5 DAKIKADA ISTEIGIN TELEFONU VERSELER 10 TL GITTI DEMEKTIR .ALDANMAYIN ,SORGULAYIN EY TURK GENCLIGI!!!!!!!!
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Bilgilendirmeler için teşekkürler arkadaşlar. Doğrusu konuyu ilk açtığımda televizyonda reklamını gördüğüm bir andı. Detaylar konusunda bilgim yoktu. Kullanışlı ancak pahalı bir servis demekki.
 

n3ron

Üyecik
Arkadaşlar kontör atım periyodlarını aşıdaki linkten öğrenebilirsiniz



BN Telekomun(11880) dakikası 1,19405 tl ve kontör atım periyodu 60 sn olarak belirlenmiş. Bu demek oluyorki siz 40 saniyede konuşsanız 10 saniyede konuşsanız 1,19405 tl ödüyorsunuz. İşin ilginç yanı 61 saniye konuşursanız eğer 1,19405 x 2 = 2,3881 tl ücret ödemek zorunda kalacaksınız. Bu böyle katlanarak gidecektir. Bu hizmeti verenlerin arasında en yüksek ücretlendirme 11880.
 

qwertyali

Üyecik
BN: Bilinmeyen numaralar

Turkcell BN'yi ararsan sadece Turkcell numaralarini
Vodafone BN'yi ararsan sadece Vodafone numaralarini
Avea BN'yi ararsan sadece Avea numaralarini

Öğrenebilirsiniz..

Ama 11880'i aradiginizda isim ve soyisim verdiginizde adamlar size o isme ait ne kadar numara varsa onu veriyor. Siz hangisini isterseniz. (Türkiye Dahilinde 4 operator numarasi)

Birakinda o kadar para alsinlar.

Ben bi kisiyi araticagim zaman Turkcelli aricam turkcell numarasi yok dur bide vodafonu ariyim onda vardir belki aaa ondada yokmus o zaman avea yi arayim diyecegime.

Ararim 11880 i olur biter. Ne varsa onu alirim.
 

keneddy

Üyecik
Aman dikkat arkadaşlar. Bu numaranın Türk Telekom la alakası yok. Yeni bilinmeyen numara servisi 11811.
11880 le anılan numara özel bir şirketin ve reklamlarında ücret göremiyorsunuz. Reklamı kaydedip okumaya çalıştım yinede okunmuyor.. Sakın KANMAYINN... 1 defa aradım çok kontör yedi.

Arkadaşım sen 11811 in dünyanın en pahalı servisi olduğunu biliyormusun ? Ben 11880 i aradım açıkcası çok memnun kaldım müşteri temsilcileri çok ilgili 11811 gibi telefonu biran önce kapatmak için can atmıyorlar tek seferde sabit hatları hemde tüm gsm operatörlerini sorgulatabiliyorsun ve bunun yanında birçok günlük hayatımızı olumlu yönde etkileyecek hizmeti birarada verecekler hepimiz bıkmıştık artık daha ne söylemek istediğimizi anlamadan numara vermeye çalışan 11811 operatörlerinden !
 

kendimce

Üyecik
bilinmeyen numaralar ancak ilgili kişi/numara sisteme kayıtlı ise işe yarar mesela ben ve tüm yakınlarımın numarası gizli olarak açtırdık. yani hangi sistemden sorgulatırsanız sorgulatın benim numaralara ulaşılmaz. zaten yeni hat alan veya hattı olan gizli yaptıyor.. ancak firmalar için geçerli olabilir oda google varken ve her firmanın internet sitesi olması zorunluğu sebebiyle zaten fuzuli..
 

isumairu

Üyecik
ben 11880 çağrı merkezinde çalışıyorum müşteri temsilcisiyim arkadaşlar.. tek sorgulamada tüm operatörlerde arama yapma imkanı var.11824 vardı... onda baştan avea da yapıyo bulamadıı zaman turkcell de bulamadıı zaman vodafone de.. zaten telefonda o kadar süre bekliyosunuz onları.. ama 118 80 tüm operatörlerde aynı anda arama yapıyor.. ve eğer o numara bulunamadıı zaman recall diye bir departman var .. bu türkiye de tek.. eğer o an o numara bulunamadıı zaman daha detaylı bir arama yapılıyor ve ücretsiz olarak size geri dönülüyor..max 10 dk..

ve ücret konusu dakikası 83,5 kuruş+%15 KDV...
 

sema.ulku

Üyecik
Mrb herkese yazdıklarınız okudum ama komik olan birşey var aradığında numarayı dakikalarca arayıp bulamıyorlar kapatıyorlar ve en geç 10 dk.içinde olmayan numarayı bulup geri dönüyorlarmış(zaten ücret olarak daha pahalılar geri dönüşün parasınıda sizden baştan fazla fazla alıyor) bu çok komik madem var niye o kadar aramalarını rağmen neden bulup veremiyorlar bu onların acemiliğini gösterir neyi nasıl bulacaklarını bilmiyorlar demektir her iki çağrı merkezide aynı veri tabanını kullanıyor 11811 15 sn.buluyorda onlar niye dakikalarca arayıp bulamıyorlar aynı şeyi 11811 arayın sorun birde 11880 arayın sorun süre ve ücret farkını görün ayrıca telekom boş durmuyor 11880 den daha kapsamlı bir çağrı merkezi ile çok yakın zamanda hizmete başlıcak onların verdiği tüm hizmetlerin dışında sinema bileti bile alabilceksiniz ve daha neler neler...Eminim kimsenin çöpe atacak zamanı ve parası yoktur aklınızı kullanın.
 
Top