Grinin elli tonu filmi oyuncuları kim ?

RUZG4R

ÖylesinE ♔
Özel üye
Grinin elli tonu filminde kim oynayacak.?
Doğrusu ben kitabı okurken ana bana biraz mal gelmişti Kristen Stewart oyunculuğunu da çok donuk bulduğum için daha kitabı okurken bu rolü ona yakıştırmıştım :P

Neyse Grinin elli tonu filmde ana rolu için düşünülen isimler şöyle ;

Red Carpet'ın haberine göre, Anastasia Steele karakterinin kimin tarafından canlandırılacağı sinemaseverler tarafından merakla bekleniyor.

İşte bu rol için 5 muhtemel aday:

Kristen Stewart: Alacakaranlık-Twilight serisiyle tanınan oyuncu, bu rol için güçlü adaylardan değil. Alacakaranlık serisinin son filmi olan Şafak Vakti ile en kötü oyunculara verilen Altın Ahududu alan Stewart, bu nedenle adaylar arasında zayıf halka.
9svCaSv.jpg



Emma Watson: Aslında en güçlü aday olarak gösterilen Harry Potter serisinin ünlü yıldızı, rolü kendisinin oynayıp oynamayacağı sorulunca kesin dille ''hayır'' dedi. Ancak geçtiğimiz günlerde ''Burada kim benim Grinin Elli Tonu filminde oynayabileceğimi düşünüyor? Gerçekten soruyorum'' diye bir tweet atınca hala adaylar arasında olduğu anlaşıldı.
JmfWohd.jpg



Mila Kunis: Son olarak Muhteşem ve Kudretli Oz filminde rol alan ünlü aktris, kendisine biraz zaman ayırmak için bu aralar film projesi olmadığını söylüyor ama adaylar arasında olduğu kulislerden gelen son haber.
K4uqRlZ.jpg



Alexis Bledel: İşte bu rolün en favori ismi. Bebek yüzlü 31 yaşındaki oyuncu yaşını göstermiyor, yüz yapısı rol için uygun. Bu gidişle Anastasia Steele o olacak gibi görünüyor.
LYpuuKc.jpg


Keira Knightley: Anna Karenina ve Karayip Korsanları serisinin güzel oyuncusu da rolle ilgili yorum yapmıyor ama adaylar arasında.
OAqViRY.jpg


Emilia Clarke: Game of Thrones dizisinin tanınmış oyuncusu, adaylar arasına yeni girdi. 25 yaşındaki güzel yıldız, rol için Alexis Bledel ile kapışacak gibi...
HEDio93.jpg
 
Düzenleyen yönetici:

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Şuna yakışmaz diyebileceğim birileri yok. Hepsi rolünün hakkını verebilecek niteliklere sahip cüretkar sanatçılar :D
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Tek tek görmem lazım yoksa değerlendirmelerimde çok objektif olamam :D Hepsine küçük bir sahneyi oynatmalı ve kamuoyuna sunmalılar :D

Tamam kabul ediyorum abarttım ;)
 
Top