Tapatalk Nedir? Nasıl Kullanılır - Forum için

Arkadaşlar forumda Tapatalk özelliği aktif. Tapatalk, forum sistemlerine akıllı telefonlardan daha kolay bağlanmak için bir arabirim programı olarak tanımlanabilir.

Tapatalk ile foruma girdiğinizde bildirimler otomatik olarak yapılıyor ve forum sayfalarında çok daha hızlı gezinebiliyorsunuz. Başlangıçta zorluk çekilebilir ancak birkaç deneme yanılma ile forumu bilgisayardan bile hızlı kullanabilirsiniz.

Akıllı cep telefonu ve tabletlerden foruma giriş yoğunluğunu şu an için bilmiyorum ancak akıllı ceplerin kullanımı gittikçe yükselen bir grafiğe sahip.

Tapatalk özelliğini yüklemek için hem forum sistemine ek dosyalar, akıllı ceplere ise Tapatalk adlı programı yüklemek gerekiyor. Tapatalk'ın en son sürümünü (Android telefonlar için) aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Programı yükleyebilmek için telefonunuzun güvenlik duvarını açmanız gerekiyor.

Download Tapatalk HD - Community Reader
Boyut: 8.3 MB
Uyumlu sürüm: Android 3 ve üstü.
Tapatalk Güncel Sürüm 1.2.3 [ Yükle ]

İsterseniz Google Play linkinden de yükleyebilirsiniz. (Ücreti 4.83$ :)


Eğer Tapatalk yüklemişseniz foruma akıllı telefondan girerken en üstte sistemi aktif edip etmek istemediğinize dair bir uyarı butonu (Open in app) görünür. Butona tıklayıp Tapatalk özelliklerini kullanacak şekilde foruma ulaşabilirsiniz. Butonlar aşağıdaki şekilde...

Aşağıdaki resimler benim telefonumdan, Galaxy Tab 7.7 :)

XDzDQXJ.png


pw8Svbu.png


Sisteme girdiğinizde telefonunuza göre farklılık göstermekle birlikte aşağıdaki gibi görünüyor. Sistemde tüm bildirimler size otomatik bildiriliyor. Bence harika bir özellik. Bu sistemle foruma ileti yazdığınızda telefon markanız iletilere otomatik olarak eklenir.

Yukarıda linkini verdiğim Tapatalk.apk dosyasını yükleyip test edebilirsiniz. Beğenmezseniz telefonunuzdan kaldırın gitsin :)

zHmQFVr.png
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Hem sistemi test edip hem cevap yazayim :-)

Verdigim linkten yukleyin. Kullanimi ya da kurulumunda ucret yok.

GT-P6800 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 

Çağlayağmur

👪
Süper Moderatör
Bilinmeyen kaynaklara izin verdim ama programı acarken Derleyici hatası başlığinda paket çözümlemede sorun var uyarısı aldım.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Unuttuğum bişey oldu Android 3 ve üstü versiyon olması gerekiyor son sürümde... Sendeki sürüm kaç acaba?
 

Top